| Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) | |
|
|
Emmet Türk Olsa Hangi Takımlı olurdu? | BeŞiKTaŞ | | 100% | [ 3 ] | GaLaTaSaRaY | | 0% | [ 0 ] | FeNeRBaHÇe | | 0% | [ 0 ] | TRaBZoNSPoR :D | | 0% | [ 0 ] | SiVaSSPoR!!! :D :D | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 3 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
EmmetCullen Moderator
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : evden (A) :D En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : BeŞiKtAş Müzik türün : Metal Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Perş. Şub. 12, 2009 7:43 pm | |
| Evet Arkadaşlar Rosalienin değişiyle''My Monkey Man'' Emmet Türk olsa hangi Takımlı olurdu? | |
|
| |
isabellædward~ Admin
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 28 Nerden : ewden xD En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : GaLaTaSaRaY Müzik türün : Rock Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Salı Şub. 17, 2009 4:55 pm | |
| GS'liyim ama daha cok BJK lı gibi görünüyo kendisi xD | |
|
| |
EmmetCullen Moderator
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : evden (A) :D En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : BeŞiKtAş Müzik türün : Metal Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Salı Şub. 17, 2009 5:46 pm | |
| Eeed bole beyaz giyiniyo falan ya =) | |
|
| |
isabellædward~ Admin
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 28 Nerden : ewden xD En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : GaLaTaSaRaY Müzik türün : Rock Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Salı Şub. 17, 2009 7:57 pm | |
| yoo o yüzden diil..renk uyumuna bakmıorm.. yapıya göre değerlendiriyorum..mesela Rosalie takım tutmuyo gibi görünüyo..edward FB li olur derdim..Bella'ya da GS derdim.. Jacob da FB... bilmiorm ama mesela snde bzm okula gelince bu BJK lıdr demi,ştim | |
|
| |
EmmetCullen Moderator
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) C.tesi Şub. 21, 2009 6:55 pm | |
| ahahahahha xD peki o zaman =) | |
|
| |
isabellædward~ Admin
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) C.tesi Şub. 21, 2009 8:03 pm | |
| xD çok uzun bir cevaptı neyse bn BJK diyorum işte | |
|
| |
RosaliEdward. <3 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : FeNeRbAhÇe Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Ptsi Şub. 23, 2009 2:13 pm | |
| Emmet Cullen: BJK Edward Cullen: FB Bella Swan : GS Rosalie Hale: FB Alice Cullen : BJK Jasper Hale : GS zuhahaah | |
|
| |
EmmetCullen Moderator
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Ptsi Şub. 23, 2009 6:15 pm | |
| Bence Edward da Galatasaraylı tipi var =) | |
|
| |
isabellædward~ Admin
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Çarş. Şub. 25, 2009 4:58 pm | |
| bence ; Alice: GS Jasper: BJK Bella: (takıım tutmayan) Edward: GS Rosalie: GS Carlisle: BJK Esme: GS Victoria: FB Laurent: GS James: FB Charlie: FB | |
|
| |
EmmetCullen Moderator
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Çarş. Şub. 25, 2009 5:48 pm | |
| SUDE AYNEN KATILIYORUM SANA!!! süper tespitler!!! | |
|
| |
isabellædward~ Admin
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Çarş. Şub. 25, 2009 9:49 pm | |
| ben işte yha!! | |
|
| |
EmmetCullen Moderator
| Konu: Geri: Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) Cuma Şub. 27, 2009 9:11 pm | |
| Tek isim | |
|
| |
| Emmet Türk Olsaydı Hangi TakımLı olurdu* =) | |
|