EmmetCullen Moderator
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : evden (A) :D En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : BeŞiKtAş Müzik türün : Metal Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: BiteFight Salı Mart 03, 2009 6:08 pm | |
| BiteFight : Bitefight binlerce oyuncuya karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir browser oyunudur.Bitefight oynayabilmeniz için gerekli olan tek şey normal bir internet bağlantısıdır (internet explorer yada Firefox gibi).Herhangi bir program indirmeniz vaya yüklemeniz gerekmemektedir. Oyuna başlar başlamaz vampirlerin dünyasına girebilir yada kurtadam olarak savaşlara girebilirsiniz.
http://www.bitefight.net/
Benim s20 s16 s17 ve s11 de oyuncularım bulunmakta üye olmak isterseniz yardımcı olabilirim... | |
|
isabellædward~ Admin
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 28 Nerden : ewden xD En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : GaLaTaSaRaY Müzik türün : Rock Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: BiteFight Salı Mart 03, 2009 7:41 pm | |
| ben ne zamandır girmiyorummmm.. xD | |
|
EmmetCullen Moderator
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Nerden : evden (A) :D En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : BeŞiKtAş Müzik türün : Metal Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: BiteFight Salı Mart 03, 2009 7:50 pm | |
| Farkındayım!! | |
|
isabellædward~ Admin
Mesaj Sayısı : 192 Yaş : 28 Nerden : ewden xD En sevdiğin karakter : Ruh Haliniz : Takım : GaLaTaSaRaY Müzik türün : Rock Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: BiteFight Çarş. Mart 04, 2009 10:43 pm | |
| Konuşma bee!! girdim dün.. :loll: | |
|